ajax placeholder
Hu | En

Kérjük, várjon.


Hírek

Gulyás János és Társa KFT.; Debreceni Egyetem: Adalékmentes sonka, szalámi és grillkolbász – Debrecenből

2023.02.03
Életkorspecifikus, zsírcsökkentett, rostban és fehérjében gazdag húskészítmények előállítása a célja a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar (DE MÉK), valamint a Gulyás János és Társa Kft. konzorciumában most induló kutatóprogramnak, melynek nyitórendezvényét tartották a debreceni Erdőspuszta Club Hotelben. Elhangzott, hogy az élelmiszerek kereskedelmében és fogyasztásában egyre inkább előtérbe kerül az egészségvédelem és a megelőzés fontossága. Többek között ez az oka annak, hogy megnőtt a fogyasztók érdeklődése a magas hozzáadott értékű termékek iránt. A projektben résztvevő, közel 25 éves múltra visszatekintő családi vállalkozás olyan lehetőségek után kutat, amely a magyar piacon eddig nem volt jelen. A húsfogyasztást szeretnénk oly módon formálni, hogy ha a magyar ember húst szeretne enni, akkor egészséges termékekkel tudjon táplálkozni – mondta Gulyás János konzorciumvezető, a Gulyás János és Társa Kft. ügyvezetője.
(haon.hu)
További információ:
Cookies Settings